Afgelopen december mochten we enkele gezinnen verblijden met een kerstpakket. Behalve allerlei eetbare spullen, zat er dit jaar weer mooie spullen bij speciaal voor de kinderen. Veel hiervan word aan ons geschonken door bedrijven en particulieren. Hieronder enkele foto’s van deze sponsoren. Sommige willen anoniem blijven, en noemen we niet bij naam, toch ook deze anonieme sponsoren heel erg bedankt!! Enkele gezinnen werden bezocht door ons speciaal sneeuwpoppenteam…


Klik HIER voor vervolg

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan door middel van een gezellige nieuwjaarsreceptie.

Op zondag 14 januari kwamen we bijeen in het honk in Doniaga. Veel vrienden en kinderen kwamen weer bijeen in ons open honk voor een drankje en een lekker hapje. Diverse mensen hadden weer gezorgd voor lekkere hapjes.Vandaag hadden we een bijzondere happening: Jane komt ons versterken als member en heeft haar roadname gekregen: Kokkie (jullie raden vast wel waarom…).
Achter de schermen zijn we natuurlijk met hele andere dingen bezig, maar die kunnen we helaas niet openbaar zetten. Om alles een beetje in evenwicht te houden, moeten we natuurlijk ook ontspannen. En aangezien er nog niet volop motor/trikeweer is, moeten we het maar doen met een open honk… Wat dan wel weer heel gezellig is! Op onze agenda op facebook en op de website staan al data voor ritten/evenementen waar we aanwezig zijn. Ook staan hier de data voor onze open honken. Dus… wees welkom!
En dan wordt je uitgenodigd. Mag je naar de ING bank in Heerenveen.

En terwijl je het gebouw binnen stapt met Joop en Didi wordt je verwelkomd. Even later lopen we een trap op. Om nog even later een kamer binnen te stappen waar al mensen zitten van verschillende instanties. Na ons voorgesteld te hebben aan iedereen krijgen we een plaats toegewezen. Iedereen kan van z'n eigen Stichting o.d. iets vertellen. En nog even later luisteren we naar de uitleg van het te delen geld. Er zijn vijf instanties. En ze laten als eerste een bedrag van €1000,- zien.


Tja wat voor de één niet veel is...wij vinden het een heel bedrag. Maar de naam van onze Stichting komt er niet bij te staan. En ook niet bij de bedragen van €1500,- en €2000,- !!

Tja en dan wordt je stil...


Nog even later worden we op de foto gezet

We krijgen een bedrag van €3000,-

En dát...dat maakt dat we even stil worden.


Voor iedereen die op Oxalis Deppei 4kids gestemd heeft...Dankjewel.

Coevorden: "Coevorden gaat los"


Het evenement "Coevorden gaat los" werd op zaterdag 7 april een spektakel voor de kinderen. Hier reden we
met diverse trikes. Kinderen konden spannende ritjes maken op de trikes en motoren, een groot succes. Daarnaast waren er allerlei andere activiteiten voor de kinderen in en rond de tent. Een leuke middag om op terug te kijken.

Te zien op televisie via wijZijn.tv en via Internet op alle apparaten op: https://youtu.be/_kVVUvvTGJY