Zaterdag 16 juni onbeperkt genieten


Op deze zaterdag hielpen we mee in Heerenveen waar het evenement onbeperkt genieten werd georganiseerd. Dit is een jaarlijks evenement voor mensen met een beperking. Er wordt met allerlei soorten voertuigen gereden. Onder andere sportauto’s, brandweer, politie, ambulance, vrachtwagens, lesauto’s en ook motoren en trikes waren erbij. Er werden korte ritjes gereden zodat iedereen de kans kreeg om op verschillende voertuigen te rijden. We stonden er ook met onze infostand en heel veel knuffels om uit te delen. Geweldig al die blijde koppies! Deze dag was zeer geslaagd en we hebben heel veel plezier gehad. Zie voor meer foto’s de facebook pagina onbeperkt samen genieten.
Klik HIER voor vervolg

Pokerrun 9 juni 2018


Op zaterdag 9 juni stonden we met onze oxalisstand op het terrein van MC motorhead in Hoogeveen. Hier werd een pokerrun voor een goed doel georganiseerd. De bedoeling was om verschillende deelnemende motorclubs te bezoeken en hier een envelop met pokerkaart op te halen. Er deden bijna 500 motorrijders en trikerijders mee. Meerijdende deelnemers sponsorden hiermee de stichting vakantievreugd. Onze stand was er voor informatie over onze stichting. Enkelen hebben de pokerrun ook meegereden en op deze manier meegedoneerd.


Hier zijn geen foto’s van gemaakt.

5 jarig jubileum Oxalisbenefiet 1, 2 en 3 juni


De hele week hadden we al voorbereidingen getroffen in Doniaga, zodat we op vrijdag de laatste opbouw konden doen voor ons benefiet. De eerste gasten arriveerden al op vrijdagmiddag vanuit Limburg. De gasten kregen een plekje op de tijdelijke camping aangewezen waar ze hun tentje konden opzetten. ’s Avonds was het gezellig met DJ Buurman Johan.


De volgende morgen was er ontbijt voor iedereen. Om 11:00 uur stapte iedereen op de motor of trike om de rit te rijden die de roadcaptains hadden uitgezet. Het weer was wat miezerig, maar na een korte tussenstop in Laaxum, werd het droog en hadden we leuke korte rit. Bij terugkomst was er voor iedereen soep met broodjes wat erg goed smaakte. Het werd zo langzamerhand al gezellig druk, veel kinderen uit de buurt kwamen ook een kijkje nemen.Er was genoeg te doen! Ook was er een gezin uit Heerlen, Bas en Mandy met hun zoon Kyan. Zij kwamen met een doos vol goocheltrucs waar Bas de kinderen uitstekend mee vermaakte.

Er kwamen ook mensen van verschillende stichtingen met dezelfde doelstelling als de ons.

Voor de kids waren onder andere Max en Maria er met een minitrike, en kinderen mochten bij hen zelf kleine pannenkoekjes bakken. Uiteraard was er ook een springkussen. Tevens hielden we een loterijverkoop met altijd prijs en werd er supportwear verkocht.Er was voldoende te eten en te drinken, en ’s avonds hadden we een gratis optreden van de band Beneden peil. Tot in de late uurtjes was het feest.


De volgende ochtend vanaf 09:00 uur was er  een heerlijk ontbijt. Nadat er met zijn allen gezamenlijk werd opgeruimd, gingen de meeste gasten zo langzamerhand weer huiswaarts.


Iedereen die heeft meegeholpen en aanwezig was, ontzettend bedankt!!!


We hebben een topweekend gehad en gaan weer voor de volgende 5 jaar!
Zaterdag 26 mei rit Zwolle


Vandaag ondersteunden we de stichting Highway on wheels. Zij hadden een rit voor Hans uit Zwolle. Hans wilde zijn vrienden van de zorgboerderij verrassen door middel van een rit met cabrio’s, trikes en motoren. Het weer zat ons ook mee. Een mooie rit inclusief een oversteek met een pontje, en bij eind van de rit een heerlijke ontvangst met allerlei zoete lekkernijen!