Op 21 augustus zijn we met een enthousiaste groep naar het AZC in Oranje gegaan. Hier werden de kinderen van het AZC en van Oranje op een trike, motor of een autoritje getrakteerd. Dit keer hadden we er ook een echte cabrio en een Chevrolet corvet uit 1977 bij! Ook enkele volwassenen mochten ondervinden hoe leuk zo’n ritje eigenlijk is… Veel blije gezichten en voor de kinderen even een heerlijk ontspannen dagje. Mooi om te zien hoe je met een klein groepje mensen zoveel kinderen aan het lachen kunt maken! Uiteraard kunnen wij vanwege de privacy van de kinderen geen herkenbare foto’s van hen laten zien. Foto’s gemaakt door Harry Janssen.
Op zondag 21 augustus zijn we in Oranje om daar met kinderen een geweldige dag

met ritjes op de trike, motor en cabrioletauto’s te maken.Op 9 juli waren we aanwezig bij Garnwerd Grandioos in Garnwerd. Hier was een gezellige markt waarbij wij betaalde trike en motorritjes aanboden. Er waren veel enthousiaste mensen die hier gebruik van hebben gemaakt. Ook al eindigde de dag met regen, het was een gezellige en leuke dag.

Op 2 juli stonden we met onze Oxalisstand op de jaarmarkt Sint Nicolaasga. Ook daar was het een gezellige en leuke dag. Tevens was hier de prijsuitreiking van de prijswinnaars van de verloting. Iedereen was erg blij met de prijs! Ook konden de marktgangers meerijden op de trike.Op 1 juli 2016 was de officiële prijsuitreiking van de Oxalis loterij. Als hoofdprijs werd er een speeltoestel verloot. De tweede prijs was een spelletjespakket voor kinderen voor binnen en de derde prijs was een spelletjespakket voor buiten. Iedereen kon lootjes kopen en de uiteindelijke winnaar is inmiddels blij gemaakt en het speeltoestel is al geplaatst!

..

Op 26 juni waren we aanwezig met diverse trikes en motors in Groningen bij de Kidsdag georganiseerd door het kooitje in Groningen. Voor de kleintjes was er een concours van  spellen met als beloning een gratis ijsje en daarnaast konden de kinderen zich uitleven op springkussens. Ook werden kinderen gratis geschminkt en natuurlijk een ritje op de Trike!
Op 9 april hebben we met onze supportware in een verzorgingstehuis gestaan in Hoogeveen gestaan. Dit was een succesvolle dag. We hebben veel kinderen blij gemaakt met een (gratis) knuffeltje.


Klik HIER voor vervolg